Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

hotspot Fasada e aluminit me dritare me telekomandë hotspot Schuco FW50+ HI, AWS 70 HI hotspot Xham Reflex & Guardian
Teatri Klasik i Operës dhe
Baletit, Astana
Teatri mbulon një sipërfaqe prej 64,000 metrash katrorë. Një nga teatrot më të mira në botë, me një sintezë të përsosur e stilit klasik dhe teknologjisë së përparuar, e ndërtuar me vëmendje të madhe me detaje dhe materiale me cilësi të lartë. Më shumë
hotspot Feal Termo 85, Termo 65 VS hotspot Fasada e aluminit me dritare me telekomandë hotspot xham Reflex Teatri dhe Salla e Koncerteve, Kazakhstan Salla e koncerteve është një qendër për artet interpretuese në Astana, kryeqytetin e Kazakhstanit. Forma e ndërtesës është projektuar duke u bazuar nga një lule vendase “Lulja e Stepës”. Forma e sallës qendrore të koncerteve është e ngjashme me instrumentin muzikorë vendas kazak “Dombra” Më shumë hotspot Guardian Sun Guard High Selective hotspot Fasada e aluminit, dyer dhe dritare nga alumini hotspot Schuco FW50+HI Expo 2017, Astana Expo 2017, Astana është në zemër të Kazakhstanit. Qyteti Expo 2017, Astana u nda kryesisht në dy faza. Këto përfshijnë 97 ekspozita dhe pavione kulturore dhe një zhvillim banimi. Për më tepër, zonat e shërbimit përfshijnë pazar, objekte socio-kulturore, arsimore dhe qytetare, parqe dhe hapësira parkimi. Faza 1, ose “Mënyra e Ekspozitës” përfshin ndërtimin e ndërtesave të ekspozitës. Këto përfshijnë pavijonin qendror të Kazakhstanit, temën, pavionet e korporatave ndërkombëtare, si dhe zonat hoteliere, arti dhe performanca. Gjithë lustrimi i fasadës ishte prej xhami dhe i lakuar në dy akse. Më shumë

realizim-i-kerkesave-unike
realizim-i-kerkesave-unike

Vendi i duhur për realizim të kërkesave unike

Vizioni, kohezioni, fryma inovative janë vlerat kyçe që kompaninë M-Technologie e kanë bërë pikë referimi të industrisë që vendos standarde në cilësinë dhe hartimin e produkteve. Aty ku tradita dhe inovacioni kombinohen, zhvillimi mbetet punë e jetës. Këto shkathtësi dhe aspiratat e larta për të gjetur gjithnjë zgjidhjet më të mira në mes të gjithave të mundshme janë besimi në M-Technologie.

Ne nuk dallohemi vetëm nga shkathtësia e një ndërmarrje moderne industriale por edhe nga aftësia njerëzore të një ndërmarrje familjare të rritur organikisht dhe ekipit ambicioz nga e cila klientët përfitojnë gjithmonë në fund.

0 +
Projekte të finalizuara
0 +
Klient të kënaqur
M-Technologie-Site-Icon

Lëvize për të parë ndryshimin!

Drag-&-Drop-slider--Expo-2017 Drag-&-Drop-slider---1

Ne do të jemi të lumtur të ju këshillojmë!

Na vizitoni në ekspoziturat tona

+ 383 (0) 49 777 075

M-technologie-na-viztoni-ose-kontaktoni
M-technologie-na-viztoni-ose-kontaktoni-2
infobox_01

Lebanë

Prishtinë 10000, Kosovë

infobox_01

Prishtinë

Veternik, Prishtinë 10000, Kosovë

infobox_01

Prizren

Rr. Tirana, Prizren 20000, Kosovë

sqSQ