argumentative research paper topics technology 90 day business plan for medical sales for and against essay about voluntary work english essay border crossing literature review on permanent magnet generators

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Suksesi jonë vazhdon të jetë kënaqësia e klientëve tanë

Produkte nga Xhami

Produkte nga PVC

Produkte nga Alumini

M-Technologie, me fabrikën më moderne në vend dhe rajon bënë përpunimin e xhamit për fasada, dyer dhe dritare, dush kabina, aplikime enterieri, kuzhina, ndarje të brendshme, mobilieri etj.

Teknologjitë moderne të punës na e mundësojnë ofrimin e produkteve cilësore dhe të veçanta për tregun global si:

  • Temperim-kalitja e xhamit,
  • Emajlimi i xhamit,
  • Printimi digjital me ngjyra të ndryshme qeramike,
  • Arti dekorativ i xhamit,
  • Përpunimin e gravurave, fazetave si dhe shpuarjen, gërryerjen dhe lustrimin e tyre në dimensione të mëdha deri 2800mm x 4800mm ku tejkalon standartet e xhamit të zakonshëm.

M-Technologie ofron dyer dhe dritare nga PVC, përmes teknologjisë dhe paisjeve më moderne për përpunimin e plastikës. Programi gjithëpërfshirës i montimit plotëson të gjitha kërkesat aktuale të prodhimit të dyerve dhe dritareve nga PVC.

Profilet e plastikës janë të prodhuesve gjerman Profine dhe Schüco dhe janë të shënuara me etiketën "Greenline" që nënkupton përdorimin e elementeve jo të dëmshme për mjedisin jetësor.

Sistemet nga PVC ofrojnë plotësimin e kërkesave fizike ndërtimore si: izolimi termik, izolimi akustik, ajrosja, shfrytëzimi i lehtë i hapësirave, mbrojtje efektive ndaj vjedhjeve dhe pastrim e mirëmbajtje të lehtë.

Linja për prodhimin e dritareve dhe dyerve nga PVC është linjë tërësisht automatike e kompjuterizuar e teknologjisë më të fundit. Llojet e makinave janë nga prodhuesi gjerman Elumatec.

Meqenëse mekanizmi është pjesa më e ndjeshme në funksionimin dhe jetëgjatësinë e elementeve, ne kemi zgjedhur grupin e kompanive gjermane Gretsch-Unitas. Për më tepër se 100 vjet emrat e njohur si BKS (teknologjia e mbylljes), FERCO (mekanizmave), dhe GU Automatik ( sistemi automatik i hyrjeve) ofrojnë një varg të mekanizmave dhe paisjeve të sigurimit të dyerve dhe dritareve gjithnjë me ide të reja dhe të teknologjisë më të fundit.

M-Technologie me fabrikën për përpunimin e aluminit tashmë me përvojë dhjetë vjeçare ofron shumë mundësi për realizimin e elemtenteve të ndryshme.

Teknologjia më moderne e prodhimit na mundëson që të ofrojmë produkte cilësore dhe të veçanta për tregun global si:

  • Fasda strukturale
  • Fasada gjysmëstrukturale
  • Fasada kontinuale
  • Fasada ventiluese, dyer dhe dritare me funksione të ndryshme.

M-TECHNOLOGIE

Çdo punë jep frytet e veta nëse bëhet me pasion dhe përkushtim të plotë

sqSQ