Our Branches Info

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Follow us

M-technologie---PVC-Product-1

Systems Schüco Living 82mm

Schüco Living MD 82mm është sistem inovativ 7 hapësinor, i cili mundëson fleksibilitet në përpunim dhe montim, plotëson standardet më të larta nga aspekti komfortit dhe sigurisë, si dhe ofron mundësi të ndryshme në projektim dhe ndërtim. Profili është me thellësi 82mm i cili impresionon me teknologjinë e re të gominës së integruar dhe vendos standarte të reja nga aspekti i efiçiencës energjetike.
M-technologie---PVC-Product-2

Sistemi Schüco Thermo Slide

Schüco Thermo Slide sistem me ngritje-rrëshqitje është i bazuar mbi sistemin Schüco Corona SI 82 me thellësi të krahut 82mm, ku korniza e sistemit ka thellësinë prej 219mm. Pragu i sistemit me ndërprerje termike tri shtresore si dhe përforcimi i kornizës me ndërprerje termike arrinë efiçiencë të lartë termike. Mbyllja garanton rezistencë maksimale ndaj erës dhe presionit, si dhe mbrojtje optimale nga zhurma.
en_USEN