Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Teknologjia më moderne e punës na mundëson që të ofrojmë produkte cilësore dhe të veçanta për tregun global.

Kontakti

Lebanë , Kosovë
10000

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Produktet

Produkte nga Alumini

Produkte nga PVC

Produkte nga Xhami

Showroomet

Copyright © 2020  M-Technologie by Mabetex Group

E drejta autoriale | Politika e mjedisit për privatësinë

sqSQ