Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Ne ju ofrojmë profesionistëve mundësi unike për të kontribuar në kompaninë tonë

A keni dëshirë të punoni me ne?
Ju lutem, mbushni të dhënat dhe dërgoni CV-në,
në info@m-technologie.com

 

    M-Technologie me kënaqesi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

    Poztia: Dizajner/e Grafik/e

    sqSQ