Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Adresa

Lebanë, 10000 Prishtinë - Kosovë

Telefon

+383 (0) 49 777 075
+ 383 (0) 49 530 414

Email

shitja@m- technologie.com
info@m-technologie.com

Na shkruani

Ndjehuni të lirë të na shkruani për çdo pyetje rreth produkteve dhe shërbimeve tona.
Ne do të iu përgjigjemi sa më shpejtë që mundemi.

    sqSQ