thesis topics in general medicine download the old man and the sea essay themes film adaptation thesis essay on co education is a better system of education

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

KF SHKËNDIJA photo

KF SHKËNDIJA

HAJVALI

M-Technologie pjesë e Mabetex Group, si sponsor gjeneral i klubit KF SHKËNDIJA
Projekti për ndërtimin e një klubi të mirëfillt i cili do të ia kthej dinjitetin e futbollit Hajvalisë.
Me mbështetjen e madhe të sponsorizimin tonë dhe me punë e vullnet, do të mund të ju ofrojmë mundësi e kushte të merituara për të gjithë talentët që të realizojnë ëndrrën e tyre.
Objektivat e KF SHKËNDIJA janë të qarta, ndërsa ato bëhen edhe më lehtë të arritshme falë mbështetjes tonë.
Drejtori i M-Technologie, z. Rrustem Pacolli ka shprehur gatishmëri të plotë të i qëndrojë pranë klubit dhe futbollistëve.
Fillim i mbarë, me sukses të garantuar!

KV M-Technologie photo

KV M-Technologie

Voleyball club

Epoka e artë për klubin volejbollistik të femrave " KV M Technologie", duke numëruar suksese të njëpasnjëshme aktualisht kampione për sezonin 2019/2021.
M-Technologie pjesë e Mabetex group që nga viti 2018 mbështet të rejat që ëndërrat e tyre të realizohen me më shumë saktësi!
Për të arritur sukses duhet përkushtim, punë, diciplinë dhe sakrificë, gjithashtu dashuri dhe pasion për punen që bënë.
Duke mos u ndalur para çdo vështërsie dhe pengese që shafaqet gjatë rrugës se suksesit. Prandaj do të punojmë edhe më shumë për ti bërë ëndërrat realitet, dhe që suksesi të na përcjell pas.

sqSQ