writing a compare and contrast essay necessary steps do science research paper how to write an essay grammar importance of breakfast thesis best way to find a research paper topic

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Art Construction, Prishtinë, Kosovë

"M-Technologie" ju prezanton me projektin e "Art Construction" që është duke u realizuar në Prishtinë me sipëfaqe prej 6600 m2. Ky projekt po realizohet në një zonë e cila karakterizohet me shumëllojshmëri të ndërtesave, si nga destimini ashtu edhe nga arkitektura, do të jetë qendra e parë e zyrave në atë zonë e cila do të sjellë freski dhe inovacion në Lagjen Mati 1. E përberë nga një vëllim unik dhe e mbështjellë me qelq në te gjitha anët mundëson që drita dhe vizurat të krijojnë një efekt të madh hapësinor, ku me anë te brisoleve do të mund ta kontrollojmë dritë-hijen. Në Art Construction Head Office kemi inkoporuar këto produkte: Fasada me sistem chuco FWS50.SG.SI. Xham trepalësh: Guardian SN 70-37, I temperuar dhe me printim, ngjyrë me baze keramike në xhamin e mesëm të temperuar i cili është sigurues dhe i lameluar. .

Klienti
Art Construction

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ