Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Banka Ekonomike – Sheshi “Nëna Tereza”

Projekt i realizuar në Kosovë

Cilësia dhe qëndrueshmëria janë sinonim i punës tonë tash e më shumë se 10 vite. Banka Ekonomike – Sheshi “Nëna Tereza” në Prishtinë, shfaqë elegancën e punës dhe cilësinë e punës së bërë nga M-Technologie. Në formë kubi e mveshur me sistemin e fasadës nga alumini Schüco FS 50 SG shtojnë veçantinë dhe bukurinë e objektit të Bankës Ekonomike, në qendër të Prishtinës. Banka Ekonomike është e vendosur afër Swiss Diamond Hotel Pristina, përballë Qeverisë dhe Parlamentit si dhe vetëm disa hapa larg Teatrit Kombëtar dhe Zyrës Qëndrore të Këshillit Evropian. Bankë e orientuar në rritje të qëndrueshme dhe kualitative, shërbime cilësore dhe standarde të larta profesionale.

 

Klienti
Banka Ekonomike

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ