should i do my homework in the morning ballet dancer essay mcgill law term paper form nhs essay template english essay upsr 2013

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

BM Kabana House

Projekt i realizuar në Kosovë

BM Kabana House është shtëpi banimi, shtëpia gjendet në Veterrnik, në lagjen private "International Village

Në këtë shtëpi gjejm të dy kombinimet sikurse pamjen ashtu dhe efiqienten, prandaj instalimi i xhamit ofron ngrohtësi dhe ndriqim natyral varësisht nga sezona. Në çdo objekt në të cilën përfshihet xhami ofrohet pamja panoramike e cila sjell natyrën brenda ambientit tuaj. Sistemi që është përdorur në këtë objekt është: SCHUCO AOC 50 SG Dy lloje të xhamit: 1)Xhami në fasade: 10mm ESG SN29/18 HT/20mm 90% Ag +"U"profil /55.2 Clima Guard Premium 2)Xhami në skylight: 12mm ESG extra clear SN29/18 HT / 16 mm 90% Argon / 6mm ESG/ 20mm +"U"profil / 66.2 Clima Guard Premium

 

Photo credit: Fitim Mucaj

Klienti
BM Kabana House

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ