eugene garfield doctoral dissertation fellowship 2014 essay on unforgettable incident in your life essay on childhood in french meat processing plant business for sale santa barbara city college structure of personal narrative essay

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Brunes Space – Shqipëri

Projekt i realizuar në Shqipëri

Kompania Brunes u themelua në vitin 1994, një kompani fillimisht modeste e cila shumë shpejt njohu zgjerim dhe zhvillim të madh. Brunes sot është lider në Shqipëri dhe jashtë saj për produktet që ofron. Objekti ndodhet në Tiranë, e ndërtuar me vëmendje të madhe për detajet dhe materialet me cilësi të lartë.

 

Klienti
Brunes Space - Shqipëri

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Konstruksion

Planifikimi dhe koncepti

sqSQ