Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Expo 2017, Astana

Expo 2017 Astana është në zemër të Kazakistanit. Më 22 nëntor 2012 Astana u zgjodh si vendi i organizimit të EXPO-2017, i cili përqendrohet në temën "Energjia e ardhshme".
Tema ka për qëllim të përqëndrohet në të ardhmen e energjisë, por edhe në zgjidhje inovative, por praktike të energjisë, dhe ndikimin e tyre global.
Më shumë se 100 vende dhe 10 organizata ndërkombëtare morën pjesë.
25 hektarë janë planifikuar për pavionet e Expo 2017.
Janë përdorur 14,000 ton çeliku që erdhën me inxhinieri dhe teknologji të përparuar në projeksion, prodhim dhe ngritje. Qyteti Expo 2017 Astana u nda kryesisht në dy faza. Këto përfshijnë 97 ekspozita dhe pavione kulturore dhe një zhvillim banimi. Për më tepër, zonat e shërbimit përfshijnë pazar, objekte socio-kulturore, arsimore dhe qytetare, parqe dhe hapësira parkimi. Faza 1, ose "Mënyra e Ekspozitës" përfshin ndërtimin e ndërtesave të ekspozitës. Këto përfshijnë pavijonin qendror të Kazakistanit, temën, pavionet e korporatave dhe ndërkombëtare, si dhe zonat hoteliere, pakicë, arti dhe performanca. Gjithë lustrimi i fasadës ishte prej xhami dhe i lakuar në dy akse.

Klienti
Administrata e Qytetit Astana, Republika e Kazakistanit

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksioni

sqSQ