facebook literature review essay samples about education career exploration research paper example essayer vmware

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Federata Shqiptare e Futbollit “FSHF”

Projekt i realizuar në Shqipëri

Zyret e Federatës Shqiptare të Futbollit

Sistemi i fasades: Fasade Strukturale Schüco FWS 50 SG, ngjyra e profileve RAL 7016 matt, xhami termopaket: xhami i jashtëm i kalitur ESG 6mm Super Neutral 70 HT dhe xhami i brendshëm, xham sigurues Lami Glass 4.4.2mm Extra Clear, si dhe xhamat me printim me pikeza te gjelbërta dhe të kaltërt. Dritaret senclap me sistem Schüco AWS 114 me profil të mshefur. Dritaret dhe dyert me sitemin Schüco AWS/ADS 60 Ndarjet e brendshme me sistem Faraone Spazio.

 

Klienti
Zyret e Federatës Shqiptare të Futbollit "FSHF"

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ