thesis statement for human resources ocr higher homework book answers public administration dissertation my first doll essay

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Premium Group – Kosova

Projekt i realizuar në Kosovë

Investimet e menqura janë ato investime që ofrojnë cilësi dhe siguri, njeashtu duke shtuar bukurinë e objektit. Prandaj zgjidhja e duhur janë xhamat që do të kursejn energjin tuaj dhe dritaret si formë për ndriqim natyral të objektit. Kompleksi afarist - banesor Premium është i vendosur në zonën ikonike të Lagjes Pejton, në Prishtinë. Projekt i realizuar nga M-Technologie: Xhama 6m Float ESG, 6mm Low-E, Ral

 

Klienti
Premium Group - Kosova

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ