arthur griffith essay research papers on air bearing technology descriptive essay example about an event how to write a causal thesis show my homework sir thomas boughey essay kepemimpinan islam

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Qendra Kombëtare Shkencore Onkologjike (Spitali Onkologjik)

Qendra Kombëtare Shkencore Onkologjike paraqet një arkitektur unike, ku struktura e objekti e relizuar në formë të shkallëzuar (zik–zak) dhe llojllojshmëri të sistemeve të inkurpuruara të fasadave si dhe të punuar nga profesionist të fushave, e bënë këtë objekt me rëndësi shumë të veçantë. Sistemet e fasadave të realizuar në këtë objekt me siperfaqe mbi 25mij m² janë: • Fasada e xhamit gjysmëstrukturale me system Schüco FWS 50.SI, dhe dritare me hapje senclap AWS 114 SG SI. Dritare me hapje normale AWS 75 SI si dhe dyer të aluminit ADS 75 SI. • Xhami i treshtresor i temperuar dhe sigurues SG HP Bright Green mundëson refleksion dhe mbrojtje nga rrezatimi si dhe xhami i brendshëm me folie reduktuese ndaj zhurmës. • Fasada e xhamit gjysmëstrukturale me system Schüco Ad-on Façade AOC 50 SI, që mundëson fiksimi direkt në strukturen metalike. • Fasada e ventiluar me konstruksion të dukshëm me panel dekorativ FunderMax me shkallë më të lartë të resistencës ndaj zjarrit, si dhe thellësia e fasadës 45cm mundëson që izolimi termik dhe akustik të jetë maksimal. • Fasada e ventiluar me llamarinë të aluminit të plastifikuar me theksim të profilve në vertikalitet si dhe thellësia e fasadës 45cm mundëson që izolimin termik dhe akustik të jetë maksimal.

Klienti
Qendra Kombëtare Shkencore Onkologjike (Spitali Onkologjik)

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ