Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Rainbow Center Tirana

Projekti është duke u realizuar në Tiranë

Rainbow Center Tirana do të jetë në formën e një kubi, me një plan të katit përdhesë katror me përmasa afërsisht 30 metra me 30 metra. Dy katet e para të ndërtesës 1,116 metra katrorë do të përmbajnë një qendër tregtare, e ndjekur nga 5 kate zyre. Si dhe një restorant me kopsht çati do të zërë pjesën e sipërme të ndërtesës.

Produktet që janë të inkorporuara në projekt.

Sistemi i fasadave: Schüco FW 50+ me nuanca shtesë të trekëndëshit të anodizuar.
Sistemi i dritareve: Schüco AWS/ADS 65.BS.
Trajtimi sipërfaqësor i profileve: Anodize A6/C35.
Lloji i xhamit: Guardian Sun Guard 70/35 HT.

 

Klienti
Rainbow Center Tirana

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ