write jurisprudence essay ez dissertation a course in miracles workbook for students homework less or more business plan template for music school song homework otis rush

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Rezidenca e Presidentit në Kazakistan, Astana

Akorda, pallati presidencial është vendi zyrtar i punës i presidentit të Kazakistanit, i vendosur në kryeqytetin Astana. Kjo ndërtesë përmban infrastrukturën më moderne dhe është projektuar në një stil tradicional, ai përfaqëson simbolin e Republikës së re të Kazakistanit.

Lartësia e ndërtesës (përfshirë gomën) është 80 metra. Kati i parë përfshin një sallë të madhe qendrore, sallën e konferencave të shtypit, sallën gala dhe kopshtin e dimrit. Kati i dytë përfshin zyra, ndërsa kati i tretë përdoret për ngjarje ndërkombëtare, dhe përfshin salla të ndryshme (salla e mermerit, salla e artë, salla ovale, salla orientale, salla e bisedimeve të zgjatura. Kati i katërt përfshin një sallë takimesh për qeverinë e republikës dhe bibliotekën.

Klienti
Rezidenca e Presidentit në Kazakistan, Astana

Best Benefits of Project

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ