essay my family life essay on science and technology for rural development jntuh phd thesis create a business plan free english homework activities ks3

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

SALT – Tiranë

Projekt i realizuar në Shqipëri

I vendosur në zonën ikonike të Bllokut, në Tiranë. SALT është një restorant i perceptuar nga njerëzit që kanë përvojë të madhe në shërbimet e mikpritjes.

 

Klienti
SALT - Tiranë

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ