Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Spitali Pediatrik – Prishtinë

Projekti është duke u realizuar në Kosovë

Spitali e ri Pediatrik i Fëmijëve, i cili është duke u finalizuar, në kuadër të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Produktet që janë të inkorporuara në projekt: Sistemi i fasadave: Fasadë e alumini Schüco FWS 50, Fasadë e Ventiluar Butech-Porcelanosa, Fasadë e Ventiluar FEAL. Njeashtu Dritare Alumini "Schüco AWS 75.SI+/ADS 75.S"

 

Klienti
Spitali Pediatrik - Prishtinë

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ