business plan online how to quote sources in a research paper engineer song essayons lyrics apa referencing unpublished thesis

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

TDT – Tiranë

Projekt i realizuar në Shqipëri

I vendosur në zonën ikonike në Tiranë. TDT është Objekt afarist.

 

Klienti
SALT - Tiranë

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ