Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Teatri Klasik i Operës dhe Baletit, Astana

Qeveria e Kazakistanit na zgjodhi edhe njëherë, për punuar në një projekt të ri prestigjioz në Astana, Kazakistan: Teatri Shtetëror i Operas dhe Baletit, ëndërr e Presidentit Nazarbayev, si një simbol kulturor i tij vend.

Teatri mbulon një sipërfaqe prej 64,000 metrash katrorë, dhe ndodhet në bregun e majtë të lumit Ishim. Auditori kryesor: 1.250 vende, nga të cilat 441 janë në stalla (zvogëluar në 373 nëse rreshtat e përparëm hiqen për të siguruar hapësirë ​​për gropën e orkestrës), 110 janë në kutitë e katit përdhes, 411 janë në rangun e parë, të dytë dhe të tretë kuti, 6 janë në Ballkonin Presidencial dhe 282 janë në galeri. Auditoriumi ka për qëllim tingullin natyror, jo të përforcuar dhe është krijuar për të siguruar që muzika vokale dhe instrumentale të ketë cilësi dhe besnikëri optimale të zërit në të gjithë regjistrat. Është një nga teatrot më të mira në botë: një sintezë e përsosur e stilit klasik dhe teknologjisë së përparuar, e ndërtuar me vëmendje të madhe për detajet dhe materialet me cilësi të lartë.

 

Klienti
Administrata e Qytetit Astana - Republika e Kazakistanit

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ