college essay peer editing sheet business plan template ms excel business plan template in the philippines dissertation indiana university lock flag master thesis math expressions homework grade 2

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

VIP Tower

Projekt i realizuar në Kosovë

VIP Tower gjendet në qendër të Prishtinës, në lagjen Aktash – Rruga Ali Pashë Tepelena. Objekti i VIP Tower është me 11 kate banimi dhe 2 kate për afarizëm, si dhe me parking nëntokësor. Objeki VIP Tower, është ndërtuar sipas standartëve më të larta europiane, ku nuk do t’i mungojën produktet tona siç janë Dritaret rrëshqitëse, dy krahëshe dhe ato një krahëshe si dhe invertarin prej materialit të aluminit, që do të rrisin kualitetin e këtij Objekti.

 

Klienti
VIP Tower

Çdo projekt për ne është unik

Idea dhe kreativiteti

Planifikimi dhe koncepti

Konstruksion

sqSQ