teacher homework policy dissertation filing guidelines berkeley thesis statement at the end or beginning how to cite thesis apa 6th edition army rbi essay

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Alumin-Produktet---1

Schüco FWS50

Sistemi i fasadës FWS 50 ofron një gamë të
gjerë të lirisë së projektimit në fasada vertikale
dhe në lanternë. Ky sistem plotëson kërkesat
ekologjike për produkte të qëndrueshme,
certifkuar sipas “Cradle-to-Cradle Certified TM”.
Profilet vertikale dhe horizontale të këtij sistemi
të fasadës kombinohen lehtë me sisteme të tjera
që kanë efikasitet të lartë të energjisë.

Alumin-Produktet---2

Schüco FWS50 SG

Estetika e objektit tuaj tani më është e zgjidhur me sistemin FW50+SG, pasi qe profilet janë të dukshme vetëm në brendësi të objektit.

Alumin-Produktet---3

Schüco FWS60

Zgjidhja e re e sistemit të integruar në profil për barrierat e sigurisë së shpatullës me një shkallë të lartë të lirisë së projektimit dhe pronat më të mira të izolimit termik. Modulet shtesë të sistemit gjithashtu lehtësojnë integrimin e thjeshtë dhe të sigurt të komponentëve elektrikë.

Alumin-Produktet---4

Schüco FWS60 SG

Sistemi gjithashtu lejon që fasadat të dizajnohen me një pamje gjysmë-strukturore. Profilet janë të dukshme vetëm në pjesën e brendshme por edhe me mundësi të kapakëve dekorues nga ana e jashtme.

Alumin-Produktet---5

Schüco FWS 35PD

Me zgjidhjen e sistemit të avancuar të fasadës së dizajnit Schüco FWS 35 PD Panorama, është e mundur të arrihet arkitekturë e lehtë me transparencë maksimale, edhe në zonat qoshe të ndërtesave. Pasi që profilet vertikale nuk përdoren në zonat e këndeve, arrihet një dizajn me cilësi të lartë, me hapësirë minimale në mes dy ndarjeve.

Fusha e këtij sistemi ofron një gamë të gjerë të aksesorëve me një nivel të lartë të besueshmërisë të prodhimit, si komponentët e lidhjes diskrete për sistemet e mbrojtjes nga dielli, si dhe zgjidhjet e testuara për rezistencën ndaj vjedhjeve deri në shkallët e sigurisë RC2 dhe RC3.

Alumin-Produktet---6

Schüco AOC 50&60 standard, HI & SI

Sistemi SCHÜCO AOC 50&60 mundëson vendosjen e fasadës në konstruksione metalike dhe konstruksione të drurit.

Karakteristikat e fasadës me konstruksion nga druri:
• Çertifikuar me cilësinë më të lartë të fasadave nga instituti “Passive House” në Darmstadt
• Trashësia e xhamit termopaket është 40mm në fasadë dhe 48mm në lanternë
• Profilet horizontale përballojnë ngarkesë të xhamit deri 750kg.
• Mundëson integrimin e sistemeve solare në fasadë Schüco ProSol TF+

Karakteristikat e fasadës me konstruksion metalik:
• Çertifikuar me cilësinë më të lartë të fasadave nga instituti “Passive House” në Darmstadt
• Trashësia e xhamit termopaket është 46mm në fasadë dhe 52mm në lanternë,
• Profilet horizontale përballojnë ngarkesë të xhamit deri 1080kg.
• Mundëson integrimin e sistemeve solare në fasadë Schüco ProSol TF+

Alumin-Produktet---7

Schüco UUC 65 SG

Karakteristikat dhe përfitimet:
• Fasada e njësuar me paraqitjen e strukturës lustrim
• Vlera e Uf deri në 2.2 W / m2 K
• Qëndrueshmëri e shkëlqyer
• Stabilitet i lartë i njësisë për shkak të profileve
• Gjerësia më e ngushtë e mundshme e sistemit është 65 mm
• Ventilim optimal me anë të mjeteve të hapjes së integruar në njësi (Schüco AWS 102)
• E-connect: Mundësia e lidhjeve elektrike me kabllo brenda njësisë e-Box
• Ndërtim i shkëlqyer me parametrat e verifikuar nga teste të pavarura

Alumin-Produktet---8

Feal 50FK - kontinuale

Sistemi FEAL 50FK me gjerësi të profilit 50mm si sistemet tjera të fasadave edhe ky sistem mundëson integrimin e dyerve dhe dritareve me hapje nga brenda dhe jashtë.
Izolimi termik i profileve deri në (Uf ≥ 0.72 W/m2 K si dhe rezistente ndaj presionit të erës deri në 3.0kN/m2).

Alumin-Produktet---9

Feal 50FS - kontinuale

Sistemi FEAL 50FS me gjerësi të profilit 50mm dhe fugë strukturale me gjerësi 20mm, si sistemet tjera të fasadave edhe ky sistem mundëson integrimin e dyerve dhe dritareve me hapje nga brenda dhe jashtë. Izolimi termik i profileve deri në (Uf≥0.72 W/m2K si dhe rezistente ndaj
presionit të erës deri në 3.0kN/m2).

Alumin-Produktet---10

Spider fasadë

Fasada Spider me xham sigurues është fasadë pa strukturë bartëse të dukshme. Për shkak të vizualitetit (dukjes) të saj, spider fasada zakonisht përdoret në hotele, aeroporte dhe ndërtesa administrative. Metodat e përdorura për fiksimin e paneleve të xhamave realizohen duke përdorur aksesorë të veçantë nga materiali inox. Në aspektin arkitektonik spider fasada lejon hapësirë të madhe në zhvillimin e zgjidhjeve përfundimtare.

Alumin-Produktet---11

Fasada të ventiluara

Panelet komposite zakonisht janë panele fasadash të formatit të madh të përbëra nga një material bazë i qëndrueshëm dhe dy shtresa mbuluese. Struktura e përbërë i bën ato shumë elastike dhe i mundëson arkitektëve të krijojnë dizajne imponuese arkitekturore. Ofrohen me një gamë të gjerë ngjyrash të shtresave mbuluese.

Alumin-Produktet---12

Fasada nga panele kompozite HPL
(High Pressure Laminate)

Fasadat nga panele kompozite HPL (High Pressure Laminat – Laminat i prodhuar në presion të lartë), kanë në përbërjen e tyre substanca të ndryshme kimike që i japin atyre karakteristika të caktuara.
Këto panele përmbajnë një shtresë poliuretani, e cila mbron panelin nga efektet solare dhe ndryshimet e motit, japin një hidroizolim shtesë panelit dhe në përgjithësi fasadës, kanë qëndrueshmëri fizike ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve të jashtme dhe janë rezistente ndaj zjarrit.
HPL panelet ofrohen në dimensione të ndryshme duke dhënë opsione të palimituara për kombinimin e formave.

Alumin-Produktet---13

Fasada nga panele kompozite - Alumin

Ky lloj i fasadës është i aplikueshëm në të gjitha rastet kur është e nevojshme veshja shtesë e mureve të betonit, tullave ose çdo lloj muri të mbyllur dhe sipërfaqeve, në atë mënyrë që t’i jepet dukja përfundimtare objektit, duke plotësuar kërkesat termike dhe dekorative. Kërkesat e ndryshme të projektuesve dhe investitorëve, kanë rezultuar në zhvillimin e llojeve të ndryshme të fasadave ventiluese.

Alumin-Produktet---14

Fasadë nga Guri

Fasada e gurit lejon lagështinë të dalë jashtë dhe pengon atë të futet brenda. Ky lloj i fasadës mund të realizohet me kapëse të dukshme ose të padukshme.
Nënkonstruksioni i aluminit: Trashësia e gurit 20, 25, 30mm.
Gjerësia e fugës horizontale e nënkonstrukcionit bartës është 600, 900 dhe 1200 mm.

Alumin-Produktet---15

Fasadë nga Qeramika

Nënkonstruksioni i aluminit: Trashësia e qeramikës mund të jetë 8-16mm. Gjerësia e fugës horizontale 6mm.
Rasteri horizontal i nënkonstrukcionit bartës është 300, 600, 930, 1030 dhe 1200 mm.
Ky lloj i fasadës mund të realizohet me kapëse të dukshme, të padukshme dhe gjysmë të dukshme.

Alumin-Produktet---16fin

Brisole fikse dhe me rrotullim

Brisoletë mund të aplikohen në enteriere dhe eksteriere të ndryshme. Në enterier shfrytëzohen si ndarje vizuale për nevoja të ndryshme.
Në eksterier zakonisht shfrytëzohen si hije kompakte të qëndrueshme që kontrollojnë depërtimin e dritës së diellit dhe nxehtësinë në zonën e banimit ndërkohë që i kundërvihen shiut dhe mbrohen nga pamja dhe era.

Alumin-Produktet---17

Schüco AWS/ADS 65

Sistemi ADS 65 ofron Ufmax= 2.2W/m2 K dhe mekanizëm të lehtë operues. Rezistente ndaj thyerjes deri në shkallën RC3 (WK3)

Alumin-Produktet---18

Schüco AWS/ADS 70 HI

Schüco AWS/ADS 70 HI ofron zgjidhje të shkëlqyeshme të izolimit me trashësi të profilit prej 70mm. Vlera e Ufmax=1.7W/m2 K dhe mekanizëm të lehtë operues. Rezistente ndaj thyerjes deri në shkallën RC3 (WK3).

Alumin-Produktet---19

Schüco AWS/ADS 75 SI+

Sistemi AWS/ADS 75 SI+ ka një performancë të lartë termike me një trashësi të profilit prej 75mm, lehtë inkuadrohet në fasadë. Arrin vlerën Uf=1.2W/m2 K në variantin e optimizuar dhe me disa rregullime të izolatorëve mund të reduktohet deri në Uf=1.1W/m2 K.
Përmban mekanizëm plotësisht të fshehur brenda profileve me një hapje prej 180° dhe peshë të krahut deri 250kg.
Mundësi e realizimit të dyerve me panel të rrafshët duke fshehur plotësisht profilin e krahut. Rezistente ndaj thyerjes deri në shkallën RC3 (WK3)

Alumin-Produktet---20

Schüco ASS 70 HI

Me një izolim të lartë termik sistemi ASS 70 HI me mundësi të hapjeve me rrëshqitje dhe ngritje-rrëshqitje krijon mundësi të lartë për gjerësi të lartë të krahëve. Zgjidhje e përshtatshme për projekte komerciale si dhe luksoze të banimit.
Me mundësi të përfshirjes edhe të teknologjisë së komoditetit Schüco SmartStop dhe Schüco SmartClose të cilat operojnë lehtë dhe sigurt.
Arritja e vlerës Uw < 1.3 W/(m2K) në varësi nga konfigurimi i xhamit.
Pesha e krahut deri në 300kg, me mekanizëm shtesë deri në 400kg.
Krahu i madhësisë deri në 9m2 me transparencë të lartë dhe me depërtim maksimal të dritës.
Drenazhë perfekte me rezistencë ndaj përshkueshmërisë së ujit deri në 1050Pa.
Rezistente ndaj thyerjes deri në shkallën RC2 (WK2)

Alumin-Produktet---21

Schüco ASS 70 FD & ASS80 FD

Sistemi Schüco ASS70FD dhe ASS80FD.HI është sistem i dyerve harmonike i cili ofron dizajne shtesë falë tipit të hapjes 900 me pragun e dyshemesë të izoluar termikisht.
Arritja e vlerës Uw < 1.2 W/(m2K) deri në Uw = 1.7 W/(m2K) në varësi nga konfigurimi i xhamit.
Ky sistem mund të aplikohet ne shume destinime komerciale apo banuese. 

Alumin-Produktet---22

Schüco ASS 77 PD

Sistemi mundëson nivel shumë të lartë të transparencës duke lejuar të kemi sa më shumë vizura. Sistemi ASS77PD SI mundëson izolim termik unik nga UW=0.84W/m2 K. Sistemi ASS77PD.HI kombinimi i lartë i aluminit me ndarjet termike të ndryshme ofron UW=1.0W/m2 K. Sistemi ASS77PD.NI është i përshtatshëm në ambient të jashtëm. Aplikim të brendshëm apo edhe të jashtëm aty ku ka zona të ngrohta klimatike pasi që ofron termikë Uw=1.9W/m2 K.

Alumin-Produktet---23

Schüco ASE 60/80 HI

Profilet e holla të sistemit mundësojnë të tejkalojnë barierat e xhamit duke mundësuar vizurë maksimale me dimenzionet e hapjes.
• Sistem sigurie SmartStop dhe SmartClose
• Izolim të lartë termik
• Rezistente ndaj thyerjes deri në shkallën RC2
(WK2)

 
Alumin-Produktet---24

Schüco ADS 80FR30; FR60; FR90

Drynaria apo fasada është e testuar në përputhje me standardet evropiane (EN 1364/1634) dhe standardin gjerman DIN 4102 dhe i plotëson kërkesat e klasave të mbrojtjes nga zjarri.
Sistemi i klasave zjarrëduruese janë 30,60 dhe 90 minuta.
Kufizimet e hapjes janë deri në 1400mm x 3000m
Rezistente ndaj thyerjes deri në shkallën RC3 (WK3)

Alumin-Produktet---25

Schüco AWS 57 RO

Me sistemin Schüco AWS 57RO është arritur efikasiteti i energjisë, sistemi i ndriqimit nga çatia.
Sistemi i tillë gjen aplikim pothuajse kudo në çdo sistem të menqur.
• Sipërfaqja e mundshme e hapjes deri në 90 °
• Gjerësia dhe lartësia deri në 2100 mm
• Sipërfaqja maksimale = 2.73 m2
• Pesha maksimale = 120 kg
• Pjerrtësia e kulmit prej 7 ° deri 75 °

 
Alumin-Produktet---26

Schüco AWS/ADS 90BR FB4(RC4)

Schüco AWS/ADS 90BR FB4(RC4) ofron një sistem antiplumb të klasit FB4 në përputhje me EN 1522.
Gjerësia e ngushtë e profileve përveq antiplumbit u përgjigjet edhe nevojave të tjera si: Kushteve atmosferike, izoluese ndaj zhurmës, izolimit termik, rezistente ndaj thyerjes, nuk ka kufizim të ngjyrës.

Alumin-Produktet---27

Feal Termo 65, 65VS &65VP

Sipas prEN 10077-2 sistemi TERMO 65 VS dimensionet standarde të dyerve 1100×2200 izolimi termik Uw = 1.7 [W/m2K] me Ug = 0.6 W/m2K

Sipas prEN 10077-2 sistemi TERMO 65 VP dimensionet standarde të dyerve 1100×2200 izolimi termik Uw = 1.5 [W/m2K] me Ug = 0.6 W/m2K

Alumin-Produktet---28

Feal Termo 50

Specifikat teknike te këtij sistemi janë:
• Trashësia e kornizës: 50mm
• Trashësia e kornizës: 58 mm
• Kapaku mbyllës: 8mm
• Vendosja e xhamit: 6-36mm
• Ndërprerja e urës termike të poliamidit: 14.8mm Sipas prEN ISO 10077-2 Sitemi TERMO 50 për dritaret me dimensione 1230×1480 izolimi termik është Uw = 2.3 [W/m2 K]

Alumin-Produktet---29

Feal Z 50 & Z40

Specifikat teknike të këtij sistemi FEAL Z-50 janë:
• Trashësia e kornizës: 50mm
• Trashësia e krahut: 58 mm
• Kapaku mbyllës: 8mm
• Vendosja e xhamit:3-38mm

Specifikat teknike të këtij sistemi FEAL Z-40 janë:
• Trashësia e kornizës: 40mm
• Trashësia e krahut: 48 mm
• Kapaku mbyllës: 8mm
• Vendosja e xhamit: 3-28mm

Alumin-Produktet---30

Feal TERMO 80&120

Specifikat teknike të këtij sistemi FEAL TERMO 80 janë:
• Trashësia e kornizës:124mm me tri panele rrëshqitëse / 80mm me dy panele rrëshqitëse
• Trashësia e krahut:32 mm
• Vendosja e xhamit:4-18mm

Specifikat teknike të këtij sistemi FEAL
TERMO 120 janë:
• Trashësia e kornizës:185mm me tri panele rrëshqitëse / 120mm me dy panele rrëshqitëse
• Trashësia e krahut:50 mm,
• Vendosja e xhamit:3-30mm.
• Koeficienti termik Uw ≥ 1.5 W/m2K

Alumin-Produktet---30

Feal Termo 120D

Specifikat teknike të këtij sistemi FEAL TERMO 120 D+ janë:
• Trashësia e kornizës: 126mm
• Trashësia e krahut: 56 mm
• Vendosja e xhamit: max.44mm.
• Koeficienti termik: Uw ≥ 1.4 W/m2K

Alumin-Produktet---32

Ndarje të brendshme me profil të hollë

Gjerësia e ngushtë e profileve duke filluar nga 30mm x 30mm.

sqSQ