Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

M-technologie---PVC-Product-1

Sistemi Schüco Living 82mm

Schüco Living MD 82mm është sistem inovativ 7 hapësinor, i cili mundëson fleksibilitet në përpunim dhe montim, plotëson standardet më të larta nga aspekti komfortit dhe sigurisë, si dhe ofron mundësi të ndryshme në projektim dhe ndërtim. Profili është me thellësi 82mm i cili impresionon me teknologjinë e re të gominës së integruar dhe vendos standarte të reja nga aspekti i efiçiencës energjetike.
M-technologie---PVC-Product-2

Sistemi Schüco Thermo Slide

Schüco Thermo Slide sistem me ngritje-rrëshqitje është i bazuar mbi sistemin Schüco Corona SI 82 me thellësi të krahut 82mm, ku korniza e sistemit ka thellësinë prej 219mm. Pragu i sistemit me ndërprerje termike tri shtresore si dhe përforcimi i kornizës me ndërprerje termike arrinë efiçiencë të lartë termike. Mbyllja garanton rezistencë maksimale ndaj erës dhe presionit, si dhe mbrojtje optimale nga zhurma.
M-technologie---PVC-Product-3

Sistemi KBE 76mm AD dhe MD

Sistemi i profileve KBE 76mm e bënë më të lehtë dhe më të përshtatshme ruajtjen e energjisë. Gjenerata e re e dritareve mund të përfshijë mbushjen e trefishtë të xhamit deri në një trashësi prej 48mm.
Sistemi KBE 76 ofron një gamë të plotë të ngjyrave me cilësi të lartë dhe i jep arkitekturës tuaj një pamje të veçantë.

M-technologie---PVC-Product-4

Sistemi KBE 88mm MD

Profilet e sistemit KBE 88 u mundësojnë klientëve të realizojnë ëndrrat e tyre në ndriçimin e dhomave të errëta. Këto profile ofrojnë stabilitet të lartë statik, duke rezultuar në dritë dhe energji më efikase. Sipërfaqet e mëdha të dritareve e bëjnë më të favorshëm përdorimin optimal të diellit duke ruajtur energjinë. Dizajnet e ndryshme ju mundësojnë një shtëpi më të ndritshme dhe atraktive.

M-technologie---PVC-Product-5

Sistemi KBE 88mm MD+ALUCLIP

M-technologie---PVC-Product-6

PremiDoor sistem KBE 76mm Lift/sliding

Vlera maksimale teknike dhe optimalizimi ekonomik në PremiDoor sigurojnë ekuilibër të përsosur ndërmjet të dhënave statike dhe izolimit termik. Elementet deri në 2.90mm të lartë në hapje dhe një koeficient kalimi të nxehtësisë U=1.2/ 1.3 W(m2K), e bëjnë të mundur një arkitekturë transparente. Është e mundur të arrihet dhe një vlerë opsionale UD max 0.8 W/(m2K).

M-technologie---PVC-Product-7

Roletnet ROLA PLUS

Roletat mundësojnë rregullimin e lehtë të sasisë së dritës së dhomës. Sigurojnë mbrojtjen nga të ftohtit, të nxehtit, zhurmës, erës, shiut dhe diellit duke ofruar rehati dhe mirëqenie në ambientin tuaj. Roletat mund të operohen me rrip tërheqës, shkop ose komandim modern automatik me teledirigjues.

sqSQ