marketing strategy thesis statement java homework assignments ocr english literature coursework percentage gcse essay on energy saving in hindi english essay topics my best friend

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Spider-Glass

Fasadë xhami (spider)

Sistemi i fasadës “Spider” është projektuar për të dhënë transparencën maksimale duke përdorur elemente nga çeliku i lëmuar të kombinuara me xham.
Përdorimi i saj jep lirinë e aplikimit të xhamit në fasadë për dimensione të ndryshme. Lidhëset nga inoxi na mundësojnë lidhjen e xhamit vertikal mbështetës me xhamin e fasadës.

M-technologie---xham-1Final

Mbulesë çatie (strehë Konzollë)

Model: MTECH-ST01

Strehë me mbështetje nga poshtë

Model: MTECH-ST02

M-technologie---xham-2Final

Strehë me mbështetje nga lartë me lidhëse të parregulltë

MODEL : MTECH-ST03

Strehë me mbështetje nga lartë me lidhëse lineare

MODEL : MTECH-ST04

M-technologie---xham-3Final

Rrethojë Terase

E përshtatur në ballkone e terasa të ndryshme.
Dizajne pakufi të xhamit, lehtë të ambientura me ndërtimin tuaj.

Rrethojë Akustike

Zhurma e trafikut tani është problem i zgjidhur

M-technologie---xham-4Final

Rrethojë me pult

Mundësia më e mirë për shfrytëzim të rrethojës. Ideale që ti shfrytëzoni edhe si aksesorë.

Rrethojë me ramje

Përveq ngjyrave pa limit ju tani mund të zgjidhni edhe dukjen e rrethojës suaj.

M-technologie---xham-5Final

Rrethojë ndarëse me element mbajtës njësi për pozicion në pjesën e poshtme.

Rrethojë ndarëse me profil gjatësor në pjesën e poshtme si dhe profile ndihmëse në mes pozicioneve.

M-technologie---xham-6Final

Rrethojë ndarëse me profil gjatësor në pjesën e poshtme.

Rrethojë ram me profil gjatësor në pjesën e poshtme si dhe ram lidhëse përgjatë pozicionit të xhamit.

M-technologie---xham-7Final

Kabinë ashensori

Shfrytëzoje funksionin arkitektonik që ndërtesa juaj të jetë më tërheqëse.
Xhamat e kabinave të ashensorit ju mundësojnë pamje 270 shkallë duke ju dhënë vizurat mahnitëse të hapësirës.

Xhama për ashensor


Përveq ngjyrave pa limit ju tani mund të zgjidhni edhe dukjen e xhamve tuaj.

M-technologie---xham-8Final

Ndarje e hapësirave të  zyreve

Punë atraktive me sistem të hapur të punës duke përdorur xhamin si element ndarës në sektore.

 

Ndarje e hapësirave afariste


Qendra tregtare, Hotele, Motele, Restaurante.

M-technologie---xham-9Final

Ndarje të hapësirave shoqërore

Ndarje e hapësirave shkollore

M-technologie---xham-11Final

Ndarje të hapësirave shoqërore - shkollore

Modele të ndryshme me teknologjinë më moderne

M-technologie---xham-10Final

Ndarje të brendshme me sisteme të ndryshme

Kombinime të sistemeve në modele të ndryshme me teknologjinë më moderne në botë.

M-technologie---xham-12Final

Dysheme nga xhami

Dysheme me dizajne inovative.

M-technologie---xham-13Final

Shkallë spirale

Shkallë në formë të pa rregulltë

Shkallë të drejta

Çdo hap në shkallët nga xhami është art!
Aplikimi i shkallëve nga xhami lejon që drita nga lartë të depërtojë lirshëm.

M-technologie---xham-14Final

Shkallë nga xhami

Konfigurimi i xhamit mund t’i përgjigjet çdo lloj forme të shkallëve

Shkallë LED
Shkallë me tra në mes nga çeliku
Shkallë në formë L

M-technologie---xham-15Final

Dush kabina

Modele të ndryshme si:

Xham fiks
Derë e njëkrahëshe
Derë rrëshqitëse
Derë e kombinuar etj.

M-technologie---xham-16Final1

Model i vendosur nga niveli i dyshemesë

Model i xhamit për dush kabina

Zgjidhje e sofistikuar për banjon tënde

M-technologie---xham-17Final

Model i vendsour nga niveli i vaskës

Model i xhamit për dush kabina

M-technologie---xham-18Final

Derë njëkrahëshe

Model i derës për dush kabina

M-technologie---xham-20Final

Derë njëkrahëshe me fikse

Model i derës për dush kabina

M-technologie---xham-22Final

Derë dykrahëshe me fiske

Dush kabina

M-technologie---xham-23Final

Dush kabina për fëmijët tuaj!

Ideale për më të vegjëlit tuaj!

M-technologie---xham-24Final

Kreativ Rezin

Ringjallje e artit klasik në jetën moderne.

Aplikimi në objekte
të ndryshme si:
• Religjioze
• Hotelieri
• Objekte kulti
• Administrative
• Sipërfaqe
dekoruese etj.

Në bazë të zgjedhjes suaj bëhet dizajnimi i modelit dhe përzgjedhja e ngjyrës.

M-technologie---xham-26Final

Xham me ngjyrë

Jepi ngjyrë ambientit tuaj!

Një zonë e pastër dhe bashkëkohore e pritjes përcakton tonin dhe stilin e biznesit tuaj me muret prej qelqi që janë të lehtë për t’u ruajtur dhe ofrohen në llojllojshmëri ngjyrash.

M-technologie---xham-27Final

Xham sigurues i bërthamave tek ashensorët

Ndarja e hapësirave të brendshme në terminale

M-technologie---xham-28Final

Xham si element kufizues

M-technologie---xham-29Final

Printimi digjital në xham

Dekoro ambientin tuaj me stil!

Bëje zgjidhjen e duhur me dizajne shumë ngjyrëshe.

M-technologie---xham-30Final

Splachbacks - Printim në xham

Splachbacks me dizajne unike për kuzhinen tuaj

M-technologie---xham-31Final

Piktura të ndryshme të printume në xham

Piktura të ndryshme në formën dhe madhësinë e dëshiruar, duke i dhënë hapësirë ngjyrave dhe figurave klasike apo abstrakte për shtëpinë tuaj.

M-technologie---xham-33Final

Mobileri

Ambient kreativ i punës

Përdorim në çdo hapësirë:
• Kuzhina me stile të ndryshme
• Tavolina të salloneve
• Tavolina të punës
• Tavolina të lokaleve
• Dekore të ndryshme në enterier

M-technologie---xham-32Final

Tabela të ndryshme me dizajne kreative.

Ndarje të grupacioneve brenda hapësirave

Mobileri të ndryshme

sqSQ