Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

“M-TECHNOLOGIE” shpallë konkus pune për pozitën:

Punëtor në Prodhim / Sektori i Xhamit

Kriteret:
• Përvojë pune 1-2 vjeçare në Sektorin e Xhamit (kalitje, procesim të xhamit-shpuarje, gërryerje, lamelim, printim-emajlim të xhamit etj);
• Të jetë i motivuar për punë, fleksibil dhe rezistent ndaj punës nën presion;
• Të ketë aftësi e gatishmëri të punojë në grup si pjesë e ekipit.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@m-technologie.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Data e fundit për aplikim: 22.03.2021

 

    sqSQ