business plan for it services company homework in french schools doing a literature review releasing the social science university of houston honors college essay

Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

Për-ne
Për-ne

Zgjidhja ekziston!

M-Technologie është fabrikë e madhe dhe moderne me eksperiencë tani më 11 vjeçare në projektimin, prodhimin dhe montimin e fasadave, dyerve dhe dritareve nga alumini dhe PVC-ja, përpunimin e xhamit dhe prodhimin e kanaleve të ventilimit.

Fabrika M-Technologie, në strukturën organizative përbëhet nga sektori i projektimit, prodhimit, montimit dhe administrata. Në M-Technologie punojnë mbi 200 punëtorë.

I tërë procesi i prodhimit bëhet në një hapësirë shumë moderne, të gjerë dhe të përshtatshme për punë. Fabrika me sipërfaqe të mbuluar prej 20’000 m² ndodhet në fshatin Lebanë, në një truall prej 30 hektarësh.
 
M-Technologie është anëtare e kompanisë me renome ndërkombëtare, “MABETEX GROUP” me seli në Lugano të Zvicrës.

M-Technologie me kapacitetin e saj të lartë prodhues ju ofron produkte me cilësi dhe forma qe i përshtaten çdo kërkese.

Çdo punë jep frytet e veta nëse bëhet me pasion dhe përkushtim të plotë. Suksesi nuk mund të arrihet nëse puna nuk bëhet me pasion dhe përkushtim të plotë. Ai përkushtim reflekton në prodhimet tona të punuara deri në detajet e fundit.

Jepi elegancë ambientit tënd me produktet tona

Aplikimi i materialeve nga brendet më të njohura si dhe kontrolli rigoroz i kualitetit në të gjitha fazat e projektimit, prodhimit dhe montimit, është garancë e kualitetit të produkteve tona.

Produkte nga xhami

Produkte nga Alumini

Produkte nga PVC

sqSQ