Ekspoziturat tona

Info

+383 (0) 38 400 888
+383 (0) 49 777 075
+383 (0) 49 779 994

info@m-technologie.com
shitja@m-technologie.com

Na ndiqni

M-Technologie me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Pozita: Asistent/e në shitje

Kualifikimet e kërkuara:

  • Preferohet diplomë universitare, Fakulteti Ekonomik;
  • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet;
  • Të jetë efikas në shitje apo marketing të produkteve që ofrojmë;
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese;
  • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira;
  • Njohuri shumë të mira të paketës MS Office (Excel, Word etj);
  • Efikas në punë ekipore;
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze;

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: info@m-technologie.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Data e fundit për aplikim: 20.09.2020

 

    sqSQ